Om oss

Skrolla ner

Om promek

Promek AB är mer än bara ett ingenjörskonsultföretag - vi är kreativa problemlösare och din partner för att förverkliga dina visioner inom mekanisk konstruktion. Vi erbjuder en komplett tjänst, från idé till färdig produkt, med fokus på snabbhet, leveransäkerhet och innovativa lösningar.

Vår passion är att skapa konstruktioner som inte bara uppfyller dina krav, utan överträffar dem. Våra erfarna och kreativa konstruktörer har en bred kompetens och lång erfarenhet av att optimera konstruktioner för att uppnå maximal funktionalitet, effektivitet och kostnadseffektivitet. Vi samarbetar tätt med våra kunder för att förstå deras behov och utmaningar, och vi involverar dem aktivt i hela processen för att säkerställa att vi levererar en lösning som de är helt nöjda med.

Oavsett om du behöver hjälp med en ny produktdesign, optimering av en befintlig konstruktion eller tillverkning av komponenter, kan Promek AB erbjuda dig en skräddarsydd lösning som möter dina specifika behov. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner till våra kunder och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.