Våra tjänster

Skrolla ner

Promek i Karlskoga - din partner för kvalitet och service. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig!

konstruktion

Promek är din partner när det kommer till mekanisk konstruktion av hög kvalitet! Vi brinner att vara delaktiga i de tidiga stegen av utvecklingsprocessen för att kunna leverera vårt allra bästa för att redan bevilja en framstående slutprodukt. Genom att ha assisterat ett brett spektrum av kunder från idéstadiet ända till slutfasen, har vi ackumulerat en omfattande erfarenhet inom konstruktion inom flera olika branscher. Vår flexibilitet är en av våra främsta styrkor, då vi har möjlighet att arbeta både från Promeks kontor och ute hos kunden. Dessutom erbjuder Promek tillverkning genom våra samarbetspartners, vilket gör att du som kund kan få en komplett produkt av högsta kvalitet. Med vår breda expertis och dedikation är vi redo att ta din mekaniska konstruktion till nya höjder!

lyftverktyg

Promek AB är din pålitliga partner när det gäller lyftverktyg och produktionshjälpmedel. Med vår omfattande erfarenhet inom lyftområdet är vi experter på att hjälpa kunder med deras lyftbehov. Oavsett om du behöver ett specialanpassat lyftverktyg, kan du lita på oss för att leverera en komplett CE-märkt lösning. Vi erbjuder expertis inom konstruktion och CE-märkning samt tillverkning genom våra samarbetspartners. Med vår gedigna erfarenhet och engagemang är vi redo att hjälpa dig med dina lyftutmaningar på bästa möjliga sätt.

Promek resurs

Promek Resurs - Din partner för konstruktionslösningar direkt på plats! På Promek AB är det en självklarhet för oss att kunna erbjuda resurshjälp genom att sitta ute hos våra kunder. Vi är redo att ta oss an både korta och långvariga uppdrag för att möta dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med resurshjälp av hög kvalitet. Vi ser fram emot att få möjligheten att presentera oss för är och diskutera hur vi tillsammans kan skapa skapade konstruktionslösningar för ditt företag!

promek bänken

Njut av en varm och torr sittplats året runt. Bidra till en mer hållbar framtid genom att använda återvunnen energi.

Vi skräddarsyr bänken helt enligt dina önskemål och behov. Välj mellan olika material, färger och former. Få din bänk profilerad med ditt företagsnamn eller budskap.

All design, konstruktion och tillverkning sker i Karlskoga. Stöd svensk produktion och hantverk.
Kontakta oss